Recensies

Genoten van het lekkere eten!

Wij vinden de smaak- en sfeerbeleving zeer belangrijk van onze klanten.
Daarom vragen wij aan iedereen of zij genoten hebben van het eten, de aankleding en de gehele sfeer.

Feestje op de boot

Wij hadden afgelopen weekend een feestje op de boot met een inbegrepen lunch. Via de website hebben ik voor mijn vrienden broodjes carpaccio en broodje bal besteld. Super leuk dat de mogelijkheid werd aangeboden om langs de route van onze vaardag de broodjes op te pikken, er stond gewoon iemand op dat moment klaar met zelfs de broodjes bal nog warm ;)

Namens ons mannen; we zijn er blij met jullie service en de tassen vol broodjes aan de kade was een goed fotomoment!

• Rob Schudde •

Vegetarisch goed gegeten

Het vegetarische aanbod mag wat mij betreft iets uitgebreid worden, maar dan wel met dezelfde kwaliteit en smaaksensatie die ik heb gehad toen ik de vegetarische salade had besteld voor mijzelf en mijn vriendinnen. Alles was zo vers, knapperig en ruim voldoende voor ons allemaal. De dressings werden er los bij geleverd, en alles in een bewuste verpakking. Prettig dat kwaliteit, goede prijs, snelle service en een stukje bewust omgaan met verpakkingen zo goed samengaan. Jullie zijn een echte aanrader.

• Lisa Melo •

Heerlijke zakenlunch

Wij hebben voor het eerst de broodjes besteld voor ons team bij De Bekroonde Broodjes omdat we wat nieuws wilde proberen. Wij hadden een ruime keus aan broodjes en ook aan de mogelijkheden om het zelf samen te stellen. Slechts in een paar stappen hadden we de bestelling geplaatst, kregen we een bevestiging met een duidelijke bestelbon en werden de broodjes rond de middag geleverd. Onze eerste ervaring was dus top en wij blijven voortaan op de vrijdag hier bestellen!

• Veronique Walgraven •